joi

Ma angajez!*** Da, dupa cum scrie mai sus, ma angajez! In : salvarea tuturor specimenelor de smilodon fatalis , crearea eficienta a unei stari de permanent anger management, stabilirea contactului de pumn-fata cu toate exemplare de homo erectus, contactarea tuturor fortelor aliniate J) , depasirea oricarei bariere genunchi-coaie si, nu in ultimul rand, inchiderea cailor respiratorii persoanelor aflate in risc de acutus discordia. Totul pentru patrie! De ce iubesc Romania? ***

Pentru ca probabilitatea este mai mare sa salvez de la disparitie specii precum smilodonii sau gliptodonii care n-au mai fost vazuti de peste 10.000 de ani, decat sa ma angajez intr-un job decent, am decis sa imi fac propria afacere de crestat viermi.


Asa ca, toate speciile parazite sa apeleze la mine! Nu ca ar fi greu. Am o intreaga istorie cu existenta procariotelor. Sunteti pe maini bune.


Din invatamintele ilustrei:


Dupa o alta zi in care scatofilia si-a redobandit titlul de “cea mai buna descoperire a secolului XXI” ,  am decis ca cea mai mare cantitate de feromoni o contine rahatul.. Pardon, cacatul. Am reminescente din copilaria mea sanatoasa, imbuibata de politeturi si educatie riguroasa. Asadar, cacatul, arma suprema impotriva nefericirii, leacul cel mai de pret al epocii moderne, merita atentia cercetatorilor de gauri negre din Helvetia. Mai ales ca diferenta cromatica nu este mare, iar costurile sunt mai mici.


Sper cu tarie ca manualele de filosofie sa se revizuiasca,  iar capitolul I sa nu se mai denumeasca “Ce este omul?” Ci “Omul si cacatul – un factor de simbioza”.


De ce scatofili?


Pentru ca omul, slab si plictisit de propria-i prostie, nu se poate lasa antrenat decat de ungerea cu rahat. Maro, lipicios si urat mirositor. Nu vorbe bune, nu mangaieri, nu dragoste. Lucrurile astea, nu sunt motivante. Pe cand primirea unui rahatel suculent fix intre mandibula si cerul gurii, ii alerteaza intregi neuronii, chiar si pe cei scaldati in sperma care le-a invadat cortexul.


Omul, maestrul scatofil, devine plin de dragoste si de pasiune dupa ce se infrupta din puterile afrodisiace ale handelului, prinzand puteri magice. Invie din morti precum Lazar si aduce cu sine forte demult ingropate in lenea lui porceasca.


Si cand zic omul, ma refer in speta la exemplarele masculine ale specie, primitorul de rahat si iubitorul de duhoare. Ca o buna coabitare, femeia trebuie sa cultive rahatul, sa-l aplice de sus, barbatului iubit. Si vor trai fericiti, in pace si armonie.


Principiul scatofilic nu se utilizeaza numai in relatiile de cuplu, ci pur si simplu in interactiunile umane. Rahatul, fecala cea mai de pret din univers, aducatorul de pace in lume, va fi utilizat in conformitate cu coabitarea dintre sexe, atat in relatiile publice, la banca, posta sau printre cunostiinte.


Asadar, sa traim in duhoare, in fecale si rautati, pentru a dobandi fericirea mult ravnita. Va doresc, o viata puturoasa! J))
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu